Cardoner Real Estate

Cardoner Real Estate neix amb la necessitat de cobrir la gestió de les pròpies promocions i les patrimonials dels nostres clients.

Amb una ètica de treball enfocada a donar un servei integral al client, en possiblement la compra més destacada de la seva vida, l’acompanyem i l’assessorem en tot moment perquè la decisió sigui l’adequada.

Gestió patrimonial

Gràcies a un excel·lent equip de professionals, oferim una gestió integral a les patrimonials que ho precisin. Des d’una anàlisis tècnic de la situació actual del patrimoni (físic, urbanístic, instal·lacions i potencial comercial), a un posterior diagnòstic i una estratègia conjunta a seguir per mirar de treure el màxim de benefici a la societat, finalment un informe econòmic anual per poder treure conclusions.

Com a serveis donem: la cerca d’inquilins (amb estudi de solvència), negociació i redacció de contractes, gestió de rebuts e impagats, gestió de sinistres i/o incidències, obres de millora, neteja, manteniment, seguretat i liquidació mensual o trimestral de les rentes.

Venda / Lloguer d’immobles

Exclusiva cartera d’immobles a la disposició dels més exigents. Tenim una selecta cartera de promocions pròpies, amb els dissenys més avantguardistes i uns acabats de màxima qualitat.

Comercialitzem finques exclusives a les millors zones residencials del centre de Catalunya. Gestionem una cartera de immobles a lloguer, dels nostres principals col·laboradors.

Reforma / Manteniment

Valent-nos de les sinergies del Grup Cardoner, oferim el servei de manteniment i reforma. Des d’un claus en mà, a gestionar les obres. Durant la vida útil de la propietat son moltes les vegades que aquesta precisa de revisions per un correcte manteniment i usabilitat, canvis de caldera, pintura, portes, finestres…, son varies de les accions que al llarg del temps s’han de revisar o canviar.

Les necessitats durant el temps també van canviant, i tant la distribució dels espais, com la configuració d’aquests, pot ser que necessitin modificar-se. Des de Real Estate oferim una gestió integral per poder fer aquests canvis amb un servei 100% professional, l’experiència en el sector ens avala.

Personal designer

Contracti el nostre servei per treure el màxim partit de la seva llar, posis a les nostres mans per canviar la cara a la totalitat o una part de la finca. Gestionem la totalitat de l’obra o només el disseny, vostès escull.

El nostre equip esta format per professionals del sector arquitectura/interiorisme, el nostre repte és poder assessorar en treure el millor partit tant en les noves adquisicions, en una compra venta d’un immoble, com en les propietats dels nostres clients. Com poder aprofitar millor la llum, quin tipus de colors del mobiliari, olors…, oferim un servei personalitzat per donar aquell toc que fa que la nostre llar sigui el màxim d’ acollidora.

Separem la gestió informativa, un dossier amb consells/propostes, de la compra dels materials (l’elegància no està vinculada exclusivament amb el preu) treballant amb diferents tipus de proveïdors, tant en el muntatge/obra final o quan s’escaigui.

Gestió hipotecària

Amb una gran experiència en la tramitació d’hipoteques, aconsellem i assessorem de les diverses opcions que ofereix el mercat. Oferim una negociació total amb l’entitat bancària o un estudi de la hipoteca acceptada i acompanyament a la firma notarial.

No cal que l’adquisició de l’immoble hagi estat amb nosaltres, si us sorgeix algun dubte respecte a la solució que el vostre banc us ha proposat, no dubti en consultar-ho.

Busquem les millors solucions que el mercat ofereix en cada moment i mirem d’adaptar-ho als nostres clients, perquè aquests se’n puguin beneficiar al llarg del temps.

Gestió integral immoble

Des de Cardoner Real Estate ens encarreguem de tot, aquests són alguns dels serveis que oferim:

  • Serveis de neteja d’un grup professional i amb garantia.
  • Tramitem tot tipus d’assegurances, a través del col·legi d’Apis, amb la màxima garantia, per cobrir qualsevol necessitat.
  • Gestionem certificats d’eficiència energètica i cèdules d’habitabilitat.
  • Fem planells alçats i 3D.
  • Garantim la seguretat a través d’alarmes de tot tipus.

Inversions

Donem sortida tant al petit inversor com al que busca inversions de més volum, busquem operacions de compra venta d’immobles per després fer-ne la comercialització amb un lloguer, realitzem un càlcul teòric de rentabilitat, valorant els riscos de no tenir la finca llogada e incorporant totes les despeses inherents a aquesta que minimitzen la rentabilitat.

Posem a disposició també de tots ells el servei de gestió patrimonial per no haver de preocupar-se per les gestions. Només cal que ens digueu quan esteu disposats a invertir i quina rentabilitat n’espereu, nosaltres ens encarreguem de la resta.